Türk kayağı yüksek teknoloji ile donatılıyor

Türk kayağı yüksek teknoloji ile donatılıyor :Erzurum’da yüksek teknolojiyle donatılan ve gelecek yıl hizmete girmesi planlanan Kayak Bakım Merkezi’nde test çalışmaları başladı

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum’da yüksek teknolojiyle donatılarak yapılan Kayak Bakım Merkezi’nde testlere başlandı.

Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avusturyalı Wintersteiger AG firması yetkilileriyle ekim ayında yapılan protokol gereği başlatılan çalışmalar kapsamında getirilen cihazlarla, federasyonun Erzurum ofisinde bakım merkezi oluşturulduğunu söyledi.

Yeni yılda açılışı gerçekleştirilen merkezin milli takımların gelişmesine katkı sağlayacağını belirten Kıyıcı, merkezde testlerin başladığını ifade etti.

Milli takım sporcularının yarışmalarda daha üstün performans göstermelerinde malzemelerin önemli olduğunu anlatan Kıyıcı, “Kayak takımlarının iyi bir şekilde yapımı için milli takımımıza hizmet vereceğiz. Daha sonra spor kulüplerimize bu hizmeti sunacağız. Bazı zamanlarda da isteyen kayakseverlere hizmet vereceğiz” dedi.