Vali Altıparmak Konaklıda Kayak Yaptı

Vali Altıparmak Konaklıda Kayak Yaptı :Vali Ahmet Altıparmak, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile hafta sonunu kayak yaparak geçirdi.

Kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan, Türkiye ve dünyanın sayılı kayak merkezlerinden biri olan Konaklı Kayak Merkezine giden Altıparmak, kıyafetlerini giydikten sonra piste çıktı.

Altıparmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erzurum deyince akla Palandöken ve Konaklı’nın geldiğini, bu merkezlerde kayak sezonunun da sürdüğünü söyledi.

Palandöken’de sezonun bittiğini ancak Konaklı’da nisan sonuna kadar kayak yapılabileceğini ifade eden Altıparmak, şöyle devam etti:

“Konaklı’daki pistler muhteşem. Kış boyunca göremediğiniz pistler ve kar kalitesi var. Başta Erzurumlular olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki kayakseverleri Konaklı’ya bekliyoruz. Konaklı şu an çok sakin ve acemiler burada rahatlıkla kayak yapmayı öğrenebilir. Bu yıl binlerce insana kayak yapmayı öğrettik. Erzurumlular sadece buraya kayak için değil, kızak yapabilir ya da sadece piknik keyfi yaşayabilirler. 16 pistiyle binlerce insanın aynı anda kayak yapabilme imkanına sahip olduğu Konaklı’da, yapılacak oteller için çalışmalar hızlandırılmalı. Otellerin yapılmasıyla Konaklı daha da gelişecektir.”