Vali Kahraman Ergan Dağı Kayak Merkezinde Gizlice Denetimde Bulundu

Vali Kahraman Ergan Dağı Kayak Merkezinde Gizlice Denetimde Bulundu :Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Ergan Dağı Kayak Merkezinde gizlice denetimde bulundu. Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Ergan Dağı Kayak Merkezinde gizlice denetimde bulundu.

Ergan Dağı Kayak Merkezinde vatandaşların karşılaştıkları sorunların bildirilmesi üzerine tebdili kıyafetle kayak merkezine giden Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, denetimde bulundu. Vali Kahraman üzerine giyinmiş olduğu palto, bere ve gözlük ile kayak merkezinde bulunan vatandaşların karşısına çıkıp kayak merkezine karşı olan nabızlarını ölçtü. Daha sonra sıraya girip gondol ve telesiyeje binen Vali Kahraman, kendisini turist veya başka bir ilden toplantı için gelen emniyet müdürü olarak tanıtarak fiyatlar konusunda da vatandaşlar ile konuştu. Konuştuğu kişilere tanınmamak için yüzünü gizleyen Vali Kahraman, konuşmanın sonunda bere ve gözlüğünü çıkartarak kendisini vatandaşlara tanıtması üzerine vatandaşlar şaşkınlığa uğradı.

Yaptığı denetim sonrası açıklamada bulunan Vali Süleyman Kahraman şunları söyledi: “Ergan Dağı çok önemli bir kayak merkezi ve buraya gözümüz gibi bakmamız gerekiyor. Bana burası ile ilgili bazı şikayetler ve serzenişler oldu. Bunun giderilmesi konusunda yetkililere talimat verdim. Buna rağmen şikayetler devam edince kendim yerinde incelemeyi uygun gördüm ve bu şekilde tebdili kıyafetle incelemek istedim. Vatandaşların şikayetlerini dinledim. Gördüğüm kadarıyla insanlarımızın fiyat konusu dışında pek bir şikayeti yok. Denetimlerimiz, gerektiği zaman hangi kurum olursa olsun devam edecek. Haberli denetimde olacak ama sonuç almadığımız taktirde bu denetimler sürecek ve bunu gayet normal karşılıyorum”