Yıldız Dağında kayak yarışları yapılacak

Yıldız Dağında kayak yarışları yapılacak :Sivas Valiliğince Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde “Valilik Kayak Yarışmaları” düzenlenecek.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Alim Barut, “Kısa süre önce sezon açılışı Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilen Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi bu defa da kayak yarışmalarına ev sahipliği yapacak” ifadesini kullandı.

Barut, Yıldız Dağı’nda “Valilik Kayak Yarışmaları”nın 15 Şubat Pazar günü gerçekleştirileceğini belirterek, “Kayaklı koşu ile alp ve kuzey disiplini kategorilerinde yarışların yapılacağı Yıldız Dağı’ndaki etkinlikler kapsamında meşaleli ve havai fişekli kayak gösterileri de düzenlenecek” açıklamasında bulundu.

Dereceye giren sporcuların altınla ödüllendirileceğini vurgulayan Barut, şunları kaydetti:

“Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi beklenen yarışlarda halka da ikramlarda bulunulacak. Bu yarışların düzenlenmesine katkı sağlayan sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum. Sivas halkını bu hafta pazar günü saat 10.00’da başlayacak Yıldız Dağı’ndaki kayak yarışlarına bekliyorum.”

Yarışmaya müracaat etmek isteyenlerin, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi, Buruciye A.Ş. ile www.yildizdagikayakmerkezi.com adreslerine müracaat etmeleri gerekiyor.