20. yılında EMITT’ten Kayseri’ye ödül

20. yılında EMITT’ten Kayseri’ye ödül :Kayseri Valiliği, İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 20. EMITT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’ndan ödülle döndü.

Kayseri Valiliği, İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 20. EMITT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’ndan ödülle döndü. Kayseri’yi cazibe merkezi yapma yolunda ilimizin en önemli değeri olan Erciyes’in ağırlıklı olarak yer aldığı Kayseri standı ’EMITT 2016 Kış Turizmi Özel Salonuna En iyi Destek Veren’ ödülüne layık görüldü.

Kayseri Valiliğinin öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş., ORAN Kalkınma Ajansı ve Kayseri Ticaret Odası’nın destekleriyle oluşturulan ve kente ait tarihi, kültürel ve turistik değerlerin tanıtıldığı stand, 28-31 Ocak tarihleri arasındaki EMITT Turizm Fuarı süresince yerli ve yabancı birçok kişi tarafından ziyaret edildi.

Vali Düzgün, Kayseri’nin dünyanın dört bir tarafına tanıtılması noktasında birçok tanıtım faaliyetleri yaptıklarını belirterek Kayseri’nin hem turizm fuarlarında tanıtımı, hem de tur operatörleri ve turizm gazetecilerin Kayseri’ye davet edilerek ilimizin tanıtımını gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade ederek bu kapsamda dünyanın en önemli 5 Turizm Fuarı arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı’nı da önemsediklerini belirtti.

Uluslararası boyutta gerçekleştirilen fuarların sektör tarafından çok önemsendiğinin altını çizen ve turizm alanında adını duyurmak isteyen bölge ve şehirlerin fuarda sahip oldukları değerlere daha çok dikkat çekebilmek için yoğun çaba harcandığının görüldüğünü kaydeden Vali Düzgün, ’Kayseri olarak da bizler de Kayseri’ye özgü değerleri dünya turizmine en iyi şekilde tanıtmak için el birliği ile bir çalışma yaptık. Kentimizde yer alan kamu ve özel sektöre ait kurum ve kuruluşlarımız tek çatı altında birleşerek şehrimizi en iyi şekilde tanıtmak için gayret verdik. Erciyes’le birlikte sahip olduğumuz kültür mirası ve doğal güzelliklerimizi tanıttık. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde bu yıl 20’ncisi düzenlen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) kentin doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirası ile Erciyes Kayak Merkezi’nin tanıtıldığı Kayseri standı yurtiçi ve yurtdışından pek çok turizmci, seyahat acentası sahibi ve medya mensupları tarafından ziyaret edilmiş, ulusal düzeyde yayın yapan gazete ve televizyonlar da Kayseri’nin tanıtımı amacıyla röportaj yapmışlardı.