30 Yıllık Evli Çiftler Teleferikte Buluştu

30 Yıllık Evli Çiftler Teleferikte Buluştu : Denizli Sarayköy Belediyesi’nin ’30 Yıllık Sevgililer Teleferikte Buluşuyor’ projesi kapsamında, evliliklerinde 30 yılını tamamlayan çiftler teleferikte buluştu.

Sarayköy Belediyesi ’30 Yıllık Sevgililer Teleferikte Buluşuyor’ projesini hayata geçirdi. Evliliklerinde 30’uncu yılını tamamlamış Sarayköylü vatandaşlar, proje kapsamında ilk önce muhteşem bir manzaraya sahip teleferik ile Üst İstasyon Bölgesi’ne çıktı. Burada seyir teraslarında yapılan geziden sonra Denizli manzarası eşliğinde dinlenme ve yemek molası verildi. Geziye katılan vatandaşlara sucuk ekmek ikram edildi.
Daha sonra Yayla Bölgesi’nde devam eden gezi, doğa yürüyüşü ve mis gibi çam kokuları içinde içilen çaylar ile sona erdi. Özel gün için Başkan Özbaş’a teşekkür eden vatandaşlar, “Teleferik yapıldıktan sonra gitmek için fırsatımız olmamıştı. Başkanımız sağ olsun bizleri düşündü ve burada bizi misafir etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Önceden planlanmış programları olduğu için geziye katılamadığını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Teleferikte ilk misafirlerimizi ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Çok güzel bir havada, Denizli’nin zirvesinde güzel bir gün geçirdiler. İnşallah biz de programlarımız uydukça onlara katılmaya çalışacağız. Katılan tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Teleferik gezimiz gerçekten çok büyük ilgi görüyor ve bu hafta boyunca devam edecek. Katılmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapabilirler. Uzak mahallelerimizde oturan vatandaşlarımız da muhtarlarımız ile temasa geçebilirler. Gitmek isteyen tüm vatandaşlarımızı orada ağırlamaktan onur duyacağız” ifadelerini kaydetti.