Acentelerin Önceliği Olympos Teleferik

Acentelerin Önceliği Olympos Teleferik :Nevruz Bayramı nedeniyle rotasını Türkiye’ye çeviren İranlı turistler Kemer’de Tahtalı’nın zirvesinde kar ile buluşmanın heyecanını yaşadı. Olympos Teleferik Genel Müdür Haydar Gümrükçü; “Büyük sıkıntılar yaşadığımız şu dönemde İranlı turistler bölgemize moral oldu” dedi.

Nevruz Bayramı nedeniyle rotasını Türkiye’ye çeviren İranlı turistler Kemer’de tatilin keyfini çıkarıyorlar. İranlı turistler bölgede bulunan birçok alternatif turizm noktasını gezme ve görme fırsatı yakalarken, bunların başında Olympos Teleferik ilk sırada yer alıyor.

Olympos Teleferik ile 2365 metrede karla kaplı zirveye çıkan İranlı turistler gördükleri manzarada bol bol fotoğraf çektirip, kar ile buluşmanın heyecanını yaşadı. Çok sayıda acente programlarında Olympos Teleferik’e öncelik verirken, İranlı turistler de bu programdan oldukça memnun kalıyor.

‘SON DERECE MEMNUNUZ’

Olympos Teleferik Genel Müdür Haydar Gümrükçü, “Zor bir yıl olmasına rağmen çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyük sıkıntılar yaşadığımız şu dönemde İranlı turistler bölgemize moral oldu. Yoğun ilgiden ve hareketlilikten son derece memnunuz” dedi.

Jeep safari ve teleferik kombinasyonu ile ilgiyi daha da artırdıklarını ifade eden Gümrükçü, “Birçok farklı program dâhilinde Olympos Teleferik ile zirveye çıkan turistlere yeni bir alternatif daha eklendi. Yeni programlarımızdan birisi olan jeep safari ve teleferik kombinasyonu dahilinde misafirlerimiz bölgeyi daha iyi tanıma fırsatı buluyorlar. Bu turlar ile misafirlerimiz hem doğayı yaşıyorlar hem de teleferik ile zirve yapıyorlar” diye konuştu.