Bursada Teleferik 30 Ağustos Akşamı Ücretsiz

Bursada teleferik 30 Ağustos akşamı ücretsiz :Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Oteller Bölgesi’ne kadar uzatılan Teleferikte Zafer Bayramı nedeniyle 30 Ağustos Salı günü saat 18.00’dan sonra elinde bayrakla gelene ulaşım ücretsiz olacak.

Bursa Teleferik A.Ş. her sene sürdürdüğü 30 Ağustos geleneğini bu sene de yaşatıyor. Saat 18.00’dan itibaren bayrağı ile gelen herkese teleferik ile ulaşım yine ücretsiz olacak. Havanın kararmasıyla özel meşaleler eşliğinde yapılacak fener alayı Uludağ’da Zafer Bayramı sevincini zirveye çıkaracak.

Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Mehter Takımı konseri ve fayton, midilli, trambolin, simülatör, çocuk parkı gibi ücretsiz aktivitelerle, 30 Ağustos çocuklar için bir şenlik havasında geçecek. BTM (Bilim ve Teknoloji Merkezi) ile Bursa Teleferik A.Ş’nin ortak düzenleyeceği bir etkinlikle de Sarıalan İstasyonu’nda bilim gösterileri düzenlenecek. Deney atölyeleri ve bilimsel aktivitelerle hem yetişkinler, hem çocuklar için bu Zafer Bayramı’nda güzel bir gün bekliyor.