Denizli Kar Şenliği’ne büyük ilgi

Denizli Kar Şenliği’ne büyük ilgi :Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Denizli Kar Şenliği’ne katılan binlerce kişi gönüllerince eğlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Denizli Kar Şenliği’ne katılan binlerce kişi gönüllerince eğlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli yatırımlardan biri olan Denizli Kayak Merkezi’nde Kar Şenliği coşkusu yaşandı. Tavas ilçesinin Nikfer mahallesindeki 2 bin 420 metre rakımlı Bozdağ’da düzenlenen şenliğe binlerce vatandaş akın etti. Sabah saatlerinden itibaren vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği merkezde gerçekleştirilen şenlikte çeşitli kategorilerde kayak ve kızak yarışmaları yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından çay ve yöreye özgü tarhana çorbasının ikram edildiği etkinlikte mekanik tesisler de vatandaşların kullanımına ücretsiz olarak sunuldu. Denizlililer telesiyej ile Bozdağ’ın zirvesinden doğa harikası manzarayı görme imkanı bulurken, amatör ve profesyonel kayakçılar da teleski ile tırmanış gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez hizmete sunduğu günü birlik tesis ise soğukta üşüyen vatandaşların ilk sığınacağı yer oldu. Tesiste bir süre ısınarak sıcak içeceklerini içme keyfini yaşayan konuklar beyaz örtü ile kaplanan Denizli Kayak Merkezi’nin tadını çıkardı. Amatör ve profesyonel kayakçıların yoğun katılımına sahne olan şenlikte kayak ve kızak yarışmaları yapıldı. Çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Kar şenliğine katılan vatandaşlar da şenlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.