Denizlilerin Teleferik ve Kar Keyfi

Denizlilerin Teleferik ve Kar Keyfi :Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının ardından fırsat bulan Denizlililer, teleferik ve kar keyfini bir arada yaşamak üzere Bağbaşı Yaylası’na koştu. Teleferiğe binenler, sisler arasından kente baktı, yaylada ise beyaz güzelliği doyasıya yaşadı.

Denizli’nin yüksek rakımlı yerleşim yerleri ile dağlarına dün gece kar yağdı. Sabaha kadar devam eden kar; Çameli, Acıpayam, Serinhisar, Çal ve Çivril beyaz bir örtüyle kaplandı. Kar yağışının etkili olduğu yerlerden birisi de Büyükşehir belediyesi’nin teleferik tesisleri kurduğu Bağbaşı Yaylası’ydı.

Bağbaşı Yaylası’nın karla kaplı olduğunu duyan Denizlililer, öğleden sonra teleferik tesislerine gelmeye başladı. Havanın da elverişli olmasından yararlanan ziyaretçiler, kabinlere binerek Bağbaşı yaylası’na çıktı.

Karla kaplı bölgeyi gezen ziyaretilerden kimi kartopu oynadı, kimi Denizli’ye yüksekten baktı, kimi anı fotoğraf, kimi selfie çekti. Doğayla iç içe keyifli bir gün geçiren ziyaretçiler, kardan adam yapmayı da ihmal etmedi.