Denizlililer teleferiği çok sevdi

Denizlililer teleferiği çok sevdi :Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen teleferik ve yayla projesi geçtiğimiz yıl hizmete girmesinin ardından milyonlarca vatandaşı ağırladı. Denizli’yi turizmde bir adım daha ileri götürecek, Ege’nin en uzun teleferiğine sahip; Türkiye’de ise eşi benzeri olmayan kompleks proje ilk günden itibaren vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Her gün binlerce kişinin akın ettiği teleferik ile bin 400 metre rakıma çıkan vatandaşlar doğa harikası Bağbaşı Yaylası’nda gönüllerince vakit geçirirken eşi benzeri olmayan projeyi hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ise büyük övgü topluyor.

GÜZEL VAKİT GEÇİRMEK İSTEYENLERİN ADRESİ
Yaylanın konukları doğal güzelliklerin yanında Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu 30 adet bungalov ev, Yörük çadırı, restoran, piknik alanı, yöresel ürün satış merkezleri, büfeler, mescid ve çadır kamp alanından faydalanabiliyor. Günlük konaklama dahil her ihtiyacı karşılayan tesislerle ziyaretçilerine hizmet veren yayla yeni kurulan tırmanma ve atlama (powerfan) parkuru ile güzel bir gün geçirmek isteyenlerin uğrak yeri oluyor.

VATANDAŞ YAYLALARLA BULUŞUYOR
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın dünyada benzerleriyle yarıştığını, Türkiye’de ise eşi benzeri olmadığını söyledi. Denizli’yi en büyük zenginliklerinden biri olan yaylalarıyla buluşturmak için teleferik projesini ortaya koyduklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Denizlimizde bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık” dedi. Vatandaşların temiz hava alıp, güzel vakit geçirmenin tadını Bağbaşı Yaylası’nda yaşadığını ifade eden Başkan Zolan, “Burası çok özel bir tesis. Vatandaşlarımızın ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor” diye konuştu.