Ergan Dağı Kayak Merkezi Tüm Kayak Severlerin Ve Ziyaretçilerinin Akınına Uğruyor

Ergan Dağı Kayak Merkezi Tüm Kayak Severlerin Ve Ziyaretçilerinin Akınına Uğruyor :Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Ergan Dağı Kayak Merkezinin hizmete açılmasının ardından ziyaretçilerini ağırlayan tesislerdeki hizmetleri yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Süleyman Kahraman’a, Erzincan Ak Parti Milletvekili Serkan Bayram, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak eşlik etti.

Vali Kahraman tesislerdeki incelemelerinde Ergan Dağı’nın gezmek üzere ziyarete gelen ve kayak yapan sporculara “hoş geldiniz” diyerek tesislerde verilen hizmetlerden memnun kalıp kalmadıkları sorup, “siz vatandaşlarımızı düşünerekten yeni kompozisyonlar vererek hazırladığımız bu nezih ortamda eğlenceli vakitler geçirmenizi diliyorum.”dedi. Ergan Dağı ziyaretçileri ise Vali Kahraman’a, Ergan Dağına yapılan yeniliklerden ve sunulan hizmetlerde çok başarılı olunduğunu belirterek, Erzincan’a kazandırılan bu turizm merkezi için Vali Kahraman’a teşekkürlerini ilettiler.

Vali Süleyman Kahraman, tüm kayak severleri Türkiye’nin en uzun kayak pistine sahip olan Ergan Dağı Kayak Merkezin’e davet ederek, bölgenin her türlü etkinliği kaldırabilecek bir hizmete sahip olduğuna işaret etti.