Erzurum Palandökende Kardeşliğe Uzanan El Projesi

Erzurum Palandökende Kardeşliğe Uzanan El Projesi :IMKB Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ‘’Kardeşliğe Uzanan El’’ Projesi kapsamında, Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklar Palandöken Kayak Merkezi’nde kızakla kayma imkânı buldu.

Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cemil ilbaş, IMKB Anadolu Lisesi Müdürü Ali Kaplan, okul öğretmenleri, öğrenciler ve çocuk yuvasında kalan öğrenciler katıldı.

Kaplan, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında böylesine bir projeyi hayata geçirmekten mutlu olduklarını söyledi.

Projeyle çocuk yuvasında kalan çocuklarla öğrencilerin kaynaşma imkanı bulduğunu belirten Kaplan, “Devlet korumasındaki çocuklarınıza destek olmak bizim için bir ayrıcalıktır. Bu gibi sosyal sorumluluk içerikli projelerimiz devam edecek. Projeyle öğrencilerimiz Çocuk yuvasındaki çocuklarla kaynaşma imkanı buldu. Okulumuzdan 17 öğrencimiz ve Nene Hatun Çocuk Yuvası’ndan 17 çocuğumuz birlikte kızak yapmanın ayrıcalığını yaşadı’ ‘dedi.

İlbaş ise “Kardeşliğe Uzanan El” Projesini hayata geçiren IMKB Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Kurumlar arası koordinasyonu önemsediklerini belirten İlbaş, bu gibi etkinliklerin çocukların sosyalleşmesi adına önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Etkinlikte, IMKB Anadolu Lisesi öğrencileri, Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvasında kalan çocuklarla Palandöken Kayak Merkezi’nde birlikte kızakla kaymanın keyfini yaşadılar.