Gölcük Tabiat Parkı Teleferik projesi Bolu ve Karacasuya çok şey katacak

Gölcük Tabiat Parkı Teleferik projesi Bolu ve Karacasuya çok şey katacak :Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, “Teleferik projesi hem Bolu’ya hem Karacasu’ya çok şey katacaktır.

Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, “Teleferik projesi hem Bolu’ya hem Karacasu’ya çok şey katacaktır. Teleferik projesi aynı zamanda bir tetikleyici olup yatırımcıları buraya çekecektir.” dedi.

Belediye Başkanı Beydili, beldede bulunan bir kaplıcanın sosyal tesisinde düzenlediği basın toplantısında, Karacasu beldesine yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Karacasu Belediyesi’nin borçsuz belediye olacağını söyleyen Beydili, kendisinin belediye başkanı olduğunda belediyenin 2 milyon liranın üzerinde borcu olduğunu belirterek, “Geçmiş belediye başkanlarını yargılamak için söylemiyorum. Ama vergilerin hiç biri doğru düzgün ödenmemiş. Yeni sene ile ve kısa bir zaman içerisinde belediyemiz artık borçsuz belediye olacak.” diye konuştu.

Başkan Beydili, ilerleyen dönemde beldede birçok yatırımın yapılacağının altını çizerek, Karacasu’da yeni bir yapılanma oluştuğunu dile getirdi.

Turizm çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğine değinen Beydili, şöyle konuştu:

“Yol genişletmeleri, taş, inşaat çalışmaları ile yükseliyor. Karacasu, Bolu’nun aynasıdır. Beldede yapımına başlanan otel inşaatı devam ediyor. Bilindiği üzere Hamamçayırı’nda çalışmalar devam ediyor, hafriyat da bitmek üzere. O bölge atık bir vaziyetteydi. Bu çalışma Karacasu ve Bolu için güzel oldu. O bölgeye de 5 yıldızlı bir otel olursa eğer eminim zincirleme şekilde bunun devamı gelecektir.”

Beydili, kendilerini her geçen gün farklı bir yatırımcının ziyaret ettiğini söyleyerek, onlara yer gösterme noktasında bazı sıkıntılar yaşasalar da Karacasu’ya bir çivi dahi çakmak isteyen kişilere ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Bolu Belediyesinin Gölcük Tabiat Parkı’na yapacağı teleferik hattı konusuna da değinen Belediye Başkanı Beydili, “Teleferik ile ilgili hiçbir sıkıntı yok. Şu an proje aşamasında çok yakında bitecek. Park ile ilgili bir sıkıntı vardı bunu hallettik. Teleferik projesi hem Bolu’ya hem Karacasu’ya çok şey katacaktır. Teleferik projesi, aynı zamanda bir tetikleyici olup yatırımcıları buraya çekecektir.” dedi.