Güney Koreli Acenteler Olympos Teleferik’i Ziyaret Etti

Güney Koreli Acenteler Olympos Teleferik’i Ziyaret Etti :THY ve Mercury Tour işbirliği ile Türkiye’ye gelen Koreli acente temsilcileri Antalya’da da incelemelerde bulundu

THY ve Mercury Tour işbirliği ile Türkiye’ye gelen Koreli acente temsilcileri Antalya’yı da ziyaret ettiler.

Ziyarette Mercury Tour ve THY yetkilisi Yeonho Jeon, Mercury Tour Ofis Müdürü Nami, İnterpark Acentesi Satış Temsilcisi Kim Hyunghee , Online Tour Yetkilisi Yo-Han Kıl, Verygood Tour Seyehat Sorumlusu Jungen Lee, Lotte Tour Avrupa Temsilcisi Hyung-Joo -Roh , Yb Tour Satış Temsilcisi Young-Feel Cho , Modetour Avrupa Marketi Sorumlusu Haedeok jang , Hana Tour Avrupa Pazarı Sorumlusu Min-Jeong Shin yer aldı.

Olympos Teleferik’in konuğu olan konuk acenteciler Kemer’de 2365 metrede yer alan Tahtalı Zirvesine de çıktılar. Olympos Teleferik Satış Müdürü Haydar Culfa’nın eşlik ettiği heyet karlı kaplı zirvede, kar yağışı altında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İstanbul, Kapadokya, Pamukkale ve Antalya’da mevcut ve yeni tur güzergahları belirleyen acenteler, Güney Kore insanının Türkiye ile çok yakın bir dostluk içinde olduğuna dikkat çekerlerken, Güney Kore’de Türklerin ve Türkiye’nin çok sevildiğini söylediler. Konuk acenteciler yaptıkları açıklamalarda, “ Güney Kore insanı Türkleri ve Türkiye’yi çok seviyor. Son dönemde de Türkiye’ye olan ilgi fazlalaştı. Son Sultanahmet’te yaşanan patlama sonrasında herhangi bir iptalle karşılaşmadık. Bu yıl ilginin daha da artmasını bekliyoruz” dediler.

“Kapadokya’da balon ne ise, Antalya’da Teleferik öyle…”

Olympos Teleferik’in de alternatif turizm adına farklı bir destinasyon oluşturduğuna da dikkat çeken konuk acenteciler, tur programlarında Antalya’da Olympos Teleferik’in vazgeçilmez olacağını da söyleyerek, Kapadokya’da Balon turizmi ne kadar önemli ise Antalya’da da Olympos Teleferik’in o kadar önemli olduğunu söylediler.

Konuk Koreli acente heyetine eşlik eden Olympos Teleferik Satış Müdürü Haydar Culfa ise yaptığı açıklamada, “ Koreli misafirlerimiz alternatif turizm merkezlerini ve özellikle dağ ve doğayı çok seviyorlar. Teleferik ile Tahtalı dağına çıkmaktan da son derece memnun kalıyorlar. Son üç yıldan bu yana Olympos Teleferik olarak Koreli misafirlerimize hizmet vermekteyiz. Bu yılda bu sayının artacağını düşünüyoruz. Koreli misafirlerimizde özellikle Şubat – Mart ayından itibaren ciddi bir artış olmasını bekliyoruz ” dedi.