Hesarek Kayak Tesisinin Yolu Tamamlandı

Hesarek Kayak Tesisinin Yolu Tamamlandı :Hesarek Kayak Tesislerinin 4 Milyon Liraya mal olan 11 kilometrelik yolu tamamlandı.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, bu yıl yapımına başlanan ve tamamlanan 11 km’lik haserek kayak tesisin yolunda incelemelerde bulundu.

Vali Yavuz Selim Köşger, yapımı tamamlanan Hesarek Kayak Tesisi yolunda incelemelerde bulundu. Yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olan 11 km’lik yolda incelemelerde bulunan Vali Köşger, müteahhitten çalışmalarla ilgi detaylı bilgi aldı. İncelemeler esnasında köylüler ile de yakından ilgilenen Vali Köşger, köylülerin de yol ile ilgili fikirleri aldı. Yolun köylerine kadar da getirildiğinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden köylüler, Vali Köşger’e teşekkür etti.

HESAREK KAYAK TESİSLERİ KIŞA HAZIR

Hesarek Kayak Tesisinde de incelemelerde de bulunan Vali Köşger, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan’dan bilgi aldı. Hesarek Kayak Tesisi yolunun ve park alanının tamamlanması ile Hesarek Kayak Tesislerinin kışa hazır olduğunu söyleyen Arıkan, daha yeni, mekanik bir tesis ve pist için gerekli çalışmaları da tamamladıklarını dile getirdi.

İncelemelerde Vali Yavuz Selim Köşger’e, Vali Yardımcıları Cevat Gün ve Muhammet Fuat Türkman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan eşlik etti.