İngiliz kar sanatçısının motifleri görenleri hayran bırakıyor

İngiliz kar sanatçısının motifleri görenleri hayran bırakıyor :İngiliz kar sanatçısı Simon Beck, Norveç’in Nordfjord kentindeki kayak merkezi yakınlarında kar üzerinde gerçekleştirdiği eser, görenleri hayran bırakıyor.

Nordfjord kentinin tanıtımı için dört kısa film projesi tasarlayan Flash Studio bunun için dört sanatçıyı Nordfjord kentine davet ederek kentten esinlenip birer sanat eseri ortaya çıkarmalarını istedi. Proje Yönetmeni Sindre Kinneröd bu sanatçılardan biri olan dünyaca tanınmış kar sanatçısı Simon Beck’in gerçekleştirdiği eserin filmini çekerken eserin güzelliğine inanamayan bir yolcu uçağı pilotunun geri dönüp eserin üzerinde bir tur attıktan sonra tekrar yoluna devam ettiğini söyledi.

Gerçekleştireceği esere kentte dolaşarak esin kaynağı arayan İngiliz sanatçı kayak merkezi yakınlarında bir alanda kar üzerinde 12 saat yürüyerek inanılmaz güzellikte, bir o kadar da zor olan eserini gerçekleştirmeyi başardı. Dha’nın haberine göre İngiliz kar sanatçısı Simon Beck 200 metre çapındaki eserini gerçekleştirirken sadece ayağında kar ayakkabıları, elinde bir pusula ve belleğini kullandı.

Kar tanelerini yaratan ve kışı beyaz bir tablo gibi temaşagaha çeviren asıl sanatkarı unutmadan işte o çalışmalar…