Karacasu’ya kurulacak teleferik hattı son aşamaya geldi

Karacasu’ya kurulacak teleferik hattı son aşamaya geldi :Bolu’nun Karacasu Beldesi Belediye Başkanı Celal Beydili, Karacasu’ya kurulacak olan teleferik hattının son aşamaya geldiğini söyledi.

Bolu’nun Karacasu Beldesi Belediye Başkanı Celal Beydili, Karacasu’ya kurulacak olan teleferik hattının son aşamaya geldiğini söyledi. Beydili, “Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a verdiği destek için teşekkür ederim” diye konuştu.

MHP’den AK Parti’ye geçen Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, artık işlerin daha kolay yapıldığını söyleyerek, “Seçim döneminde vaat ettiğimiz sürelerin daha altına inmek için elimizden geleni yapıyoruz. İş yapma konusunda eskiye göre çok daha rahat ve hızlıyız. Başta milletvekillerimizin, İl Başkanımız Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’ın ve AK Parti teşkilatının büyük destekleri var. Bir telefon kadar yakın olduklarını her zaman belirtiyorlar. Başkanımız Alaaddin Yılmaz, ne önümüzde ne arkamızda, her zaman yanımızdan olduğunu söyleyerek bizim önümüzü açtı. Biz de belediye ve belde halkı olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak için 24 saat görevimizin başındayız” dedi.

Celal Beydili, “Karacasu beldemize yatırım yapmak için kim gelirse gelsin önünü açacağız. Amacımız Karacasu beldemizi termal belde haline getirmek. Belediye personeli, belde halkı ve siyasilerimizle beraber masaya yatıracağız. Bu konuda bazı görüşmelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“Teleferik hattında son aşamaya gelindi”

Beydili son olarak, “Karacasu beldesine kurulacak olan teleferik hattında son aşamaya gelindi. Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Beldemizin gelişimi açısından bir seviye daha atlanıyor. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.