KYK öğrencileri Zigana’da stres attı

KYK öğrencileri Zigana’da stres attı :Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gümüşhane İl Müdürlüğü tarafından, yurtlarda barınan öğrencilere yönelik sosyal faaliyetler kapsamında öğrenciler Zigana Gümüş kayak merkezinde stres attı.

KYK Gümüşhane İl Müdürü Mücahit Atalay, daha çok üniversite son sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Gümüşhane’nin tarihi ve turistik yerlerini kapsayan gezilerde amaçlarının hem öğrencilerin ders yoğunluğundan bir nebze uzaklaşarak stres atması hem de mezun olduktan sonra Gümüşhane’ye ait güzel anılarla memleketlerine dönerek şehrin tanıtımına katkıda bulunmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Bu amaçla daha önce yurtlarda barınan öğrencileri Karaca mağarasına, Tomara şelalesine, tarihi Gümüşhane evlerinin bulunduğu Süleymaniye mahallesine geziler düzenlediklerini hatırlatan Atalay, bu geziler kapsamında son olarak Zeynep Ana Yurdu Öğrencileri Doğu Karadenizin tek kayak merkezi olan Zigana Gümüş Kayak merkezine götürdüklerini söyledi.

Atalay, öğrencilerin stres atarak eğlenmelerini sağladıklarını hem de şehrin tanıtımına önemli katkılarda bulunduklarını söylerine ekledi.