Palandöken Belediyesi çocuklara zirvede kayak öğretiyor

Palandöken Belediyesi çocuklara zirvede kayak öğretiyor :Palandöken Belediyespor Kulübü tarafından 6 ile 8 yaş arası çocuklar için gerçekleştirilen kayak kursu ile kayak sporunun yeni yıldızlarını yetiştiriyor. Palandöken Belediyespor Kulübünün 10 branşta bin’in üzerin de sporcuyla faaliyetlerini sürdüren Palandöken Belediyespor Kulübü, Palandöken Dağın da gerçekleştirilen kayak kursuyla çocukları ve gençleri kayak sporuyla buluşturuyor.

Kış Sporları branşın dada iddialı olduğunu gösteren Palandöken Belediyespor Kulübü, kış boyunca gerçekleştirecek olan kayak kurslarıyla 50 öğrenciye kayak eğitimi verecek. Minik kayakçıları eğitim alanın da ziyaret eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, minik kayakçılarla yakından ilgilendi.
Kayakta gelecekte önemli başarılara imza atacaklarına inandığını söyleyen Palandöken Belediye Başkan Orhan Bulutlar, Sağlıklı bir gelecek için çocuklara spor bilincinin verilmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Bulutlar,“ Palandöken, her geçen gün gelişiyor, spor tesislerimiz artıyor. Kayak sporunun da gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Kayak kampında geleceğin kayakçılarını yetiştiriyoruz. Dünyanın yıldız kayakçıları Palandöken’den çıkacak, milli kayakçıların sayısı her gecen gün artacak. Bir ilk yaparak ilk etapta tüm masraflarını Belediyemizin karşıladığı tamamen ücretsiz olan kursumuzda 50 çocuğumuza eğitim vermeye başladık. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Belediye Başkan Bulutlar, Palandöken’un önemli bir kayak merkezi olduğunu hatırlatarak, çocukların kayak sporuna ilginin artırılması gerektiğini ve bunun için ellerinden gelenin yapacaklarının kaydetti. Düzenlenen kursta keyifli vakit geçirdiklerini ve yeni dostluklar kurduklarını anlatan sporcuların aileleri de çocuklarının kayakla tanışmasına imkan sağlayan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a teşekkür ettiler.
Palandöken Dağındaki kurs ziyaretine Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların yanı sıra Palandöken Belediyespor Kulübü Başkanı ve başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin, Turgay Erdem ile öğrencilerin velileri katıldı.