Palandöken EJDER 3200 Twitter’da da Zirvede

Palandöken EJDER 3200 Twitter’da da Zirvede :Kışıyla ünlü şehrimiz Erzurum’un yeni markası Ejder 3200, Twitter’da TT oldu! Palandöken Kayak Merkezi, Ejder 3200 markası ile yeniden doğacak!

Türkiye‘de kış sporlarının merkezi olarak kabul edilen Erzurum, EJDER 3200 isimli yeni markası ile yepyeni bir kayak merkezi anlayışını Erzurum’da yaşatmaya hazırlanıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaptığı basın açıklamasında Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin yönetiminin Büyükşehir Belediyesine devredildiğini daha önce açıklamıştı. Bu kapsamda EJDER 3200 markası da ortaya çıktı.
EJDER 3200 ile Palandöken Yeniden Doğuyor

Twitter‘da Türkiye gündemine #EJDER3200 hashtagi ile giren EJDER 3200 markası, başta Erzurum olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinden vatandaşlar tarafından övgüyle söz ediliyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları ile çok daha gelişmiş bir kayak merkezine dönüştürülecek olan Palandöken Kayak Merkezi, EJDER 3200 markasıyla yeniden hayat bulacak.

Bu merkezlerin yönetiminin Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesinde halkın ve basın mensuplarının büyük etkisi olduğunu basın açıklamasında sözlerine ekleyen Mehmet Sekmen, sözlerinin devamında Palandöken Kayak Merkezinin eksikliklerine, sorunlarına ve bu bölgede yapmayı planladıkları çalışmalara değindi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi‘nin resmi Twitter hesabından da duyurulan yeni marka EJDER 3200, hedeflere göre Erzurum’u tam anlamıyla kış sporlarının merkezi yapacak.
Palandöken’e Otopark ve Şehir ile Bağlantı Kuracak Teleferik Geliyor

Başkan Mehmet Sekmen, açıklamalarının devamında Palandöken Kayak Merkezi‘ne biri açık biri kapalı olmak üzere iki adet otopark yapmayı planladıklarından ve bu merkez ile şehir arasında bir teleferik sisteminin kurulacağından söz etti.

Erzurum merkezli bir teknoloji sitesi olarak Sayın Mehmet Sekmen ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne Erzurum’a yaptıkları bu katkı için teşekkür eder, EJDER 3200 markasının hedefleri doğrultusunda ilerleyen ve başta ülke turizmine, sonra şehrin kalkınmasına önayak olan bir proje olmasını dileriz.