Şanlıurfadaki o teleferik projesi ne oldu

Şanlıurfadaki o teleferik projesi ne oldu : Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin Karaköprü Belediye Başkanı iken projelendirdiği teleferik projesi için henüz bir adım atılmadı.

Sosyal yaşanabilir bir ilçe oluşturma düşüncesi ile farklı projeler geliştirmeye çalışan Karaköprü Belediyesi yapılacak proje ile şehre farklı bir hava katmayı planlıyor. Yaklaşık 2 yıl önce projelendirilen teleferik projesi için henüz adım atılmadı.

Akbayır Mahallesi ile Esentepe arasına yapılacak olan teleferik ile vatandaşlar Karaköprü ve eşsiz Harran Ovası manzarasını izleye bilecek.

Vatandaşlar eşsiz proje için ne zaman adım atılacağını merak ediyor.

Karaköprü Belediyesi ise proje hakkında servis ettiği tanıtım yazısında şu ifadelere yer verdi;

‘’YAPTIĞIMIZ FAALİYETLERE BİR DE TEPEDEN BAKIN’’

PROJE AYRINTILARI: 2 Adet İstasyon binası, 10’ ar kişilik 20 kabin den oluşacak projede; toplam gidiş-dönüş mesafesi 4 km.dir. Yolculuk süresi, tek yönde 5 dakika olarak hesaplanmıştır.

Olabildiğince sosyal ve yaşanabilir bir ilçe oluşturma düşüncesi görüldüğü üzere bizi farklı Projelerle siz değerli vatandaşlarımızın karşısına çıkarıyor. İşte bunlardan bir diğeri Teleferik Projesi. Akbayır Mahallemizden Esentepe Mahallemize, 500 yataklı Devlet Hastanesine, Diş Hastanesine, Şehir Merkezi ve Alışveriş Merkezine en kısa yoldan gidip, giderken de Akpınar deresi, T1-T2 Sulama kanalları, Kent Ormanı Biyolojik Göledi ve Harran Ovasının muhteşem manzarasının Seyrine doymanız için bu projeyi uyguluyoruz. Çünkü siz değerli vatandaşlarımızı her şekilde önemsiyoruz.