Skyscanner’dan vizesiz kayak tatili önerileri

Skyscanner’dan vizesiz kayak tatili önerileri :Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, kayak ve snowboard tutkunlarına, Balkanlar’da yer alan uygun bütçeli ve vizesiz gidilebilecek tatil merkezi önerilerinde bulundu.

Kayak tatili deyince akla genelde Batı Avrupa gelse de Balkanlar’da da kayak severler için pek çok alternatif kayak merkezi bulunuyor. Uçak bileti, otel ve araba kiralama fiyatlarını aynı platformda karşılaştıran; uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, kayak ve snowboard tutkunlarına, vizesiz gidilebilecek en uygun bütçeli kayak merkezi önerilerinde bulunuyor. Ayrıca uygun fiyata kayak tatili yapmak isteyen seyahatseverler, Skyscanner’ın nasıl uygun fiyata kayak tatili yapılabileceğiyle ilgili önerilerinin yer aldığı mini rehbere linkinden ulaşabilirler.

Saraybosna – Bjelašnica

Balkanların en güzel şehirlerinden biri olan Saraybosna, tarihi ve doğal güzellikleri ile olduğu kadar kayak merkezleri ile de dikkat çekiyor. Bu kayak merkezlerinden biri olan Bjelasnica Olimpik Kayak Merkezi, 2.066 metrelik zirvesiyle dikkat çekiyor. Dünya klasmanında kayak pistlerine sahip Bjelasnica’da, uygun bütçelerle kış tatili yapmak mümkün.

Karadağ – Zabljak

Sahip olduğu çocuk pistleriyle ailelerin favori kayak merkezlerinden biri olan Zabljak, hem huzurlu zaman geçirmek hem de kayak keyfi yapmak isteyenler için ideal adreslerden biri. Profesyonel kayakçıları tatmin edecek pistlerin yanı sıra kayağa yeni başlayacaklar için de uygun seçeneklerin bulunduğu Zabljak’ta, geceleri belirli saatlerde kayak yapmak da mümkün.

Belgrad – Kapaonik

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da yer alan Kapaonik Kayak Merkezi, farklı zorluk seviyelerine sahip pistleriyle, son yıllarda popülerliğini oldukça artırdı. Eğlenceli akşamları, pistte yapılabilecek farklı aktiviteleri ve konforlu konaklama seçenekleri ile Kapaonik, maceraperest kayak severlere hitap ediyor.

Üsküp – Mavrova

Uzunluğu 25 km’yi bulan pistleri ile son yıllarda pek çok kayak meraklısını cezbeden Mavrovo Kayak Merkezi, Makedonya’nın başkenti Üsküp’e oldukça yakın bir noktada bulunuyor.

Kosova – Brezoviça

Kosova’da yer alan Brezoviça Kayak Merkezi’nde, üç mevsim kayak keyfi yapılabiliyor. Prizren ve Priştine’ye oldukça yakın bir konumda bulunan Brezoviça, kayak tatili yapmak isteyenler için uygun bir alternatif olabilir.