Teleferiğe Gitmeden Okuyun

Teleferiğe Gitmeden Okuyun :Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir projeye imza atarak yaptığı teleferik her gün ziyaretçilerini karşılamaya devam ediyor. Gerek Denizli’den gerekse İlçelerden büyük ziyaret akınına uğrayan Teleferik, vatandaşları Denizli’nin muazzam manzarası eşliğinde muhteşem bir gezintiye götürüyor.

Yukarı çıkıldığında eşşiz doğa güzelliği olan Bağbaşı Yaylası ve burada bulunan Bungalov evleri sizleri karşılıyor. Vatandaşlarımız bu manzara ve güzel gezintinin tadını çıkarıyor.

Teleferiğe binmenin ücreti ne? Bungalov Evlerinde kalmanın bedeli ne? Teleferik yapılıp hizmete sunulduğunda ücretsiz ve tanıtım amaçlı olarak tam 1 ay vatandaşlara ücretsiz hizmet etti. Daha sonra kişi başı 5 TL olarak hizmetine devam eden Teleferik son olarak 1 ay önce 6 TL oldu ayrıca 0-7 yaş çocuklardan ücret alınmıyor. Yapıldığı günden itibaren herhangi bir sorun oluşturmayan Teleferik yapılan düzenli bakımlarıyla da güven veriyor. Aşırı ilgi gören teleferiği ziyarete çevre illerden dahi gelenler oluyor. Teleferiğin son olarak 6 TL olması da vatandaşları vazgeçirmedi. Halen hizmetine devam eden ve misafirlerine Denizlinin eşsiz manzarasında müthiş bir yolculuğa götüren Teleferik sizi yukarıya taşıdığında muhteşem kokusu ve güzelliğiyle insana huzur ve mutluluk veren Bağbaşı Yaylası’na götürüyor. İndiğiniz yerden dolmuşa binip 2 dakika içinde yaylada oluyorsunuz. Yaylaya çıkıldığında göze yeşillik park çadırlardan sonra sizi muhteşem bir güzelliğe sahip olan Bungalov evleri karşılıyor. İçerisinde şömine bile olan bu evler büyük beğeni topluyor. Her ne kadar kalma bedeli eleştirilere neden olsa da kesinlikle tavsiye edilen muhteşem bir güzellik.

Bungalov evlerinin bedeli ise hafta içi 90 TL hafta sonu 110 TL sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de içinde olan bu evler gelen misafirlerine güzel bir anı bırakıyor