TKF Kayaklı Koşu A Grubu İkinci Ayak Yarışları

TKF Kayaklı Koşu A Grubu İkinci Ayak Yarışları : Kayak yarışmalarından görüntüler TKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kars Kayak İl Temsilcisi Şinasi Yıldız’la röportaj Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak’la röportaj Madalya töreni TKF Kayaklı Koşu A Grubu İkinci Ayak Yarışları Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) Kayaklı Koşu A Grubu İkinci Ayak Yarışları, Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yapıldı.

Kayak yarışmalarından görüntüler TKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kars Kayak İl Temsilcisi Şinasi Yıldız’la röportaj Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak’la röportaj Madalya töreni TKF Kayaklı Koşu A Grubu İkinci Ayak Yarışları Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) Kayaklı Koşu A Grubu İkinci Ayak Yarışları, Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yapıldı. Cıbıltepe Kayak Merkezi, Soğuksu mevkisinde yapılan yarışlara Van, Erzincan, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Hakkari, Muş, Bitlis, Tunceli ve Kars’tan 206 sporcu katıldı. Sporcuların minik, çocuk, yıldız, genç ve büyük olmak üzere 5 farklı kategoride yapılan yarışlar, sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Bazı sporcular bitiş çizgisini geçtikten sonra kısa süreli baygınlık geçirdi. Rahatsızlanan sporculara sağlık ekipleri müdahale etti.

TKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kars Kayak İl Temsilcisi Şinasi Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmaların güzel bir ortamda sağlıklı bir şekilde tamamlandığını belirterek, “Yarışmalarda başarılı olan sporcularımız, bu ay içinde yapılması planlanan grup yarışları ve Türkiye Şampiyonası’na katılacaklar. Burada da dereceye giren sporcular uluslararası yarışlarda Türkiye’yi temsil etme hakkı elde edecek. Sporcularımızı gerek tesisler gerekse bu tip organizasyonlarla en iyi yerlere taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak da tüm sporcuların oldukça çekişmeli yarışlar ortaya koyduğunu ifade etti.

Yarışma sonunda dereceye giren sporculara madalyaları törenle verildi.