Turkcell Platınum Müşterilerine Kartalkaya’da Ayrıcalık

Turkcell Platınum Müşterilerine Kartalkaya’da Ayrıcalık :Turkcell Platinum, müşterilerinin aileleriyle birlikte kayak tatillerini daha konforlu ve keyifli geçirmesi için Kartalkaya’ya özel ayrıcalıklar sunduğunu açıkladı,

Turkcell Platinum, müşterilerinin aileleriyle birlikte kayak tatillerini daha konforlu ve keyifli geçirmesi için Kartalkaya’ya özel ayrıcalıklar sunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; Turkcell Platinum müşterileri, Kartalkaya’ya Platinum’un özel aracıyla ulaşım imkanından otel ve kafe indirimlerine, ücretsiz zincir desteğinden çocuklara indirimli kayak dersi imkanına kadar pek çok ayrıcalıktan kış boyunca yararlanabildiği bildirildi. Turkcell Platinum müşterilerini, Kartalkaya’da özel araçla ulaşımdan konaklamaya, otel indiriminden çocuklara kayak dersine kadar eksiksiz bir seyahat için tüm detayları kapsayan ayrıcalıklarla konforlu bir kayak programı beklediği ve tüm Platinum müşterilerinin faydalanabildiği ayrıcalıklar hem kişi başı hem de dört kişilik bir aileyi kapsayacak şekilde hazırlandığı kaydedildi.

Ayrıca, Kartalkaya’ya özel araçları ile gitmeyi tercih eden Turkcell Platinum müşterileri haftasonları dağ yolunda Platinum dinlenme noktalarına uğrayarak zincir desteği alabildiği, evlerinin önünden Kartalkaya’daki otellerine kadar kendi araçları yerine Platinum araçlarıyla gidebildiği bildirildi.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, “İş ve sosyal hayatlarında oldukça aktif olan Turkcell Platinum müşterilerimizin ihtiyaçlarını takip ediyor, esnekliği yüksek ve yaratıcı çözümler sunuyoruz. Platinum müşterilerimizin büyük kısmı kış sezonunda da sık sık kayak tatilline gidiyor. Özellikle aileler, çocukları ile birlikte Kartalkaya’yı tercih ediyorlar. Bu kış çocuklarıyla birlikte Kartalkaya’ya giden anne babaları da düşünerek yeniliklerimizi buna göre düzenledik. Müşterilerimizin ve ailelerinin seyahat keyiflerini zenginleştirecek pek çok ayrıcalık sunuyoruz. Bu ayrıcalıkları yaşamak isteyen herkesi Turkcell Platinum dünyasına bekliyoruz” dedi.