Uludağ şenlendi

Uludağ şenlendi :Bursa’da Telefik A.Ş. tarfından bin 800 rakımlı oteller bölgesinde düzenlenen yaz şenliğinde vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Bursa’dan yarım saatlik teleferik yolculuğu ile Uludağ oteller bölgesine gelen yüzlerce ziyaretçi, Teleferik A.Ş’nin bu hafta sonu için tertiplediği şenliklerle eğlenceli vakit geçirdi. İstasyonun bahçesinde Midili atı, evcilleştirilmiş şahinler ve iguanayı yakından görme fırsatı bulan ziyaretçiler, çocuklarını trombolinde zıplatarak çeşitli oyuncaklarla eğlendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de iştirak ettiği festivalde, 5 dakika boyunca Uludağ’ın zirvesini görerek çam ormanlarında zıplayan çocuklar, serin havanın keyfini çıkarttı.

Teleferik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul, temmuz ve ağustos aylarında her hafta sonu değişik faaliyetlerle Uludağ’a çıkan misafirleri eğlendireceklerini söyledi. Bu arada oteller istasyonundan safari için atv ve motosiklet kiralama imkanı sunuluyor. Uludağ yaz festivalinin ziyaretçi trafiğini artırması bekleniyor.