Uzundere’den Palandöken’e Kayak Köprüsü

Uzundere’den Palandöken’e Kayak Köprüsü :Uzundere Kaymakamlığının destekleri ile 170 kilometre yol kat ederek Erzurum’a gelen minik öğrenciler kayak öğrenmenin mutluluğunu yaşadı. Kreş çocukları da Nisan ayında kayak öğrenip, sertifika kazandı.

Şaka değil gerçek, Erzurum’da minik öğrenciler Nisan ayında bile kayak yapmanın keyfini yaşadı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün sportif faaliyetleri hız kesmezken, il müdürlüğünün kayak antrenörleri Uzundere’den gelen öğrencilere kayak öğretti. Uzundere Kaymakamı Hacı Aslan Uzan’ın destekleri ile Erzurum’a gelen öğrenciler, kayak öğrenme şansı bulurken, ayrıca sertifikalı kayakçı oymayı başardı. 170 kilometre yol kat ederek, Erzurum’a gelen Uzundereli öğrenciler, Kaymakam Uzan’ın destleri ve Erzurum GHSİM’nin sağladığı imkanlar ile kayak öğrenmenin keyfini yaşadı.

KREŞ ÖĞRENCİLERİNE KAYAK İMKANI

Bu arada Antrenörler Ahmet Aktaş, Sinan Çemlek, Ömer Said Alaeddinoğlu ve Kübra Yalınkılıç Erdoğmuş nezaretinde Kayakyolu Çimento Müstahsilleri İşverenler Sendikası İlköğretim Okulu ile Polis Amca İlköğretim Okulu’ndan seçilen toplam 159 öğrenci kayak kurusuna tabi tutulurken, Güleryüz ve Neşe Erbek Çocuk Kreşi öğrencileri de kayak öğrenme mutluluğu yaşadı. Minik öğrenciler, Palandöken Kayak Merkezi’nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün sağladığı imkanlar ile kayak öğrenerek, sertifika kazanma sevinci yaşadı.