Yalnızçam’da öğrenciler için özel sezon açılışı

Yalnızçam’da öğrenciler için özel sezon açılışı :Ardahan’daki kayak merkezinde, yarıyıl tatili nedeniyle öğrencilere özel sezon açılışı gerçekleştirildi

Ardahan’daki Yalnızçam Kayak Merkezi’nde, yarıyıl tatili nedeniyle öğrenciler için sezon açılışı yapıldı.

Türk bayraklarıyla alana gelen öğrenciler, Vali Ahmet Deniz ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile kar altında sezonu açtı.

Vali Deniz, buradaki konuşmasında, kayak sezonunu daha önce açtıklarını ancak bugün öğrencilere özel program düzenlediklerini ifade etti.

Sezonun kar yağışı nedeniyle “tam bir bereket içinde” geçtiğini belirten Deniz, şöyle konuştu:

“Gerçekten güzel bir kar yağışı var. Turizm alanı ilan edilen merkez, Ardahan için çok önemli bir değer. Burası Doğu Anadolu kış koridorları bölgesi içinde. İsteğimiz, Ardahan’da herkesin kayak yapmasını sağlamak ama özellikle de çocuklarımızın kayak yapmasıdır. Çünkü hedefimiz büyük. Belki buralarda şampiyonlar çıkaracağız. Her spor bizim için ayrı güzel ama kayak biraz daha güzel diyebiliriz. Çünkü bölgemiz için bu yönde imkan ve potansiyel var.”

Deniz, Ardahan’ın baharda olduğu gibi kış mevsiminde de farklı güzelliğe büründüğünü kaydetti.

Köksoy ise Yalnızçam’ın bölgenin geleceği için önemli potansiyeli bulunduğunu vurguladı.

Daha sonra çocuklar, yoğun kar yağışı altında Türk bayraklarıyla kaydı.

– Kayaktan sonra mangal keyfi

Deniz ve Köksoy, daha sonra öğrencilerle mangal keyfi yaptı.

Öğrencilere mangalda pişenlerden ikram eden Deniz, “Bugün bu etkinlik ve ikram size özel. Sezonu size özel açtık. Tatilinizin keyfini hak ettiğiniz şekilde geçirmeniz arzusundayız. Fazlasıyla hak ediyorsunuz. Sizler geleceğimizsiniz. Size yapılan yatırım, geleceğe yatırımdır. Sizler başarılı olun, destek ve katkı bizden” dedi.