Alanyaspor’dan teleferik teşekkürü

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, teleferik ile kaleye çıkan kişi başı ücretin 1 lirasını Alanyaspor’a hibe sözü veren Başkan Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehrin yükselen marka değeri Aytemiz Alanyaspor’a desteklerini sürdürüyor. Bugüne kadar gerek kişisel gerekse kurumsal açıdan kulübe birçok katkıda bulunan Başkan Yücel, geçtiğimiz hafta açılışı yapılan teleferik programında da A.Alanyaspor’a büyük bir müjde vermişti. Alanya Teleferik ile kaleye çıkan kişi başı ücretin 1 lirasının A.Alanyaspor’a hibe edileceğini söyleyen Başkan Yücel, katılımcılardan büyük alkış almıştı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de bu jest karşısında Başkan Yücel’i ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

ÇAVUŞOĞLU: “DESTEKLERİ İÇİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Başkan Yücel’e teşekkür ederken şunları söyledi; “Aytemiz Alanyaspor bu şehrin en önemli unsurlarından bir tanesi. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel de bu bilinçle desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemiyor. Bugüne kadar vermiş olduğu hizmetler bir yana teleferik açılışında kulübümüze vermiş olduğu hibe desteği gerçekten çok önemli. Kendisine kulübümüze verdiği bu önemli destek için teşekkür ederiz.”

YÜCEL: “ALANYASPORUMUZA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken şu ifadeleri kullandı; “Alanyaspor, bu şehrin yükselen marka değeridir. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında şehrimizin tanınırlık oranını yukarıya çekmeye devam ediyor. Bizlerde bu değerimize sahip çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Alanyasporumuza desteklerimiz devam edecek.”

VAGNER LOVE: “BAŞKAN YÜCEL’E KUCAK DOLUSU SEVGİLERLE”

Aytemiz Alanyaspor ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sonrasında Başkan Yücel’e Vagner Love’ın imzasını taşıyan çerçevelenmiş Alanyaspor forması hediye etti. Vagner Love’ın el yazısıyla Portekizce olarak formanın üzerine yazdığı “Adem Murat Yücel’e kucak dolusu sevgilerle” ibaresi ise dikkat çekti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ziyaretin ardından Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na ve takıma Cuma günü deplasmanda karşılaşacakları Göztepe maçı için de başarılar diledi.