Başkan Erkoç’dan müjde!..Yedikuyular Kayak Merkezi sezona yetişecek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yedikuyular Kayak Merkezi’nin sezona yetişeceğinin müjdesini verdi.

Çağlayancerit İlçesi’ndeki gezi ve incelemelerin ardından Yedikuyular Kayak Merkezi’ne geçen Başkan Erkoç, burada incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Erkoç inceleme sonrası yaptığı açıklamada: “Çağlayancerit dönüşü Bertiz üzerinden Yedikuyular Kayak Merkezi’mizin inşaatına uğradık. Tüm ekiplerimiz son hızla çalışmakta. İnşaallah bu sezona yetiştireceğiz. Şu anda iş büyük oranda bitmiş durumda. İnşaatlarımızın kabası bitmiş, ince işlerine geçilmiş durumda. Birkaç ay içinde buradaki tüm işler tamamlanmış olacak” dedi.

TURİZM AÇISINDAN ÖNEMLİ

Yedikuyular Kayak Merkezi’nin turizm açısından önemli bir nokta olduğuna işaret eden Başkan Erkoç: “ Kahramanmaraş’ımız için, Kahramanmaraş’ımızın turizmi açısından önemli bir dönüm noktası bu tesis. Bu tesisler hem kışın hem de yazın kullanılacak tesisler. Kışın kayakta, yazın da mesire alanı olarak burası kullanılacak. Hem teleferikler de çalışacak yazın sıcaktan bunalan vatandaşlarımız yazın buraya gelebilecekler. Çünkü burası çok yakın. Kışın sadece Kahramanmaraş’tan değil, bölgemizden, tüm Türkiye’den hatta yurt dışından bile burada misafirlerimizin olacağı inancındayız” diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN DUA BEKLİYORUZ

Seçim öncesinde verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Erkoç, sözlerini şöyle tamamladı: “Hamd olsun, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Allah’a hamd ediyoruz vatandaşlarımızın dualarını bekliyoruz. Fiili ve kavli dualarını bekliyoruz.

Kahramanmaraş’ımızın tüm çehresini daha güzel hale getirmek için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza bize verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür ediyoruz.”