BURBAK Uludağ’da sezona hazır

Uludağ’daki otopark sorununa çözüm olan BURBAK, geçtiğimiz yıl verdiği hizmetin çıtasını yükseltmek adına çalışmalarına hız verdi.

Geçtiğimiz yıl Uludağ’daki parklanma sıkıntısına 3 dev otopark alanı ile çözüm bulan BURBAK, verdiği hizmetin çıtasını yükseltmek adına çalışmalarına şimdiden başladı. Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, Uludağ Milli Park Müdürü Ozan Hacıalioğlu ve BURBAK İşletmeler Müdürü Salih Şimşek ve Teknik Müdür Ahmet Şener Uludağ’a çıkarak yapılan düzenlemeleri yerinde inceledi.

BURBAK İşletmeler Müdürü Salih Şimşek, geçen yıl otoparkların devreye girmesiyle Uludağ’daki keşmekeş görüntünün tarih olduğunu belirterek, “BURBAK olarak şehrin merkezinde verdiğimiz kaliteli otopark hizmetini Bursa’mızın her alanına yaymak adına çalışıyoruz. Bu sebeple çevre ilçelerdeki gibi Uludağ’da da sorun olan parklanmayı çözmek için geçtiğimiz yıl çalışmalara başladık ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek 2. Oteller Bölgesi’ndeki teleferik istasyonunun karşısına 800 araçlık, Oteller Camii’nin yanında bulunan alana 400 araçlık ve Alkoçlar Otel’in üzerine de 200 araçlık otopark alanı kazandırdık. Bu yıl da verdiğimiz bu hizmetin üzerine neler koyabileceğimizi istişare etmek adına yine Uludağ’dayız. Gözlemlediğimiz tüm eksikleri gidererek kış sezonunu karşılayacağız” dedi.