Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası Tatilcileri Bekliyor

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası Tatilcileri Bekliyor : Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı ve ilk günden beri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yarıyıl tatilinde öğrencilerin akınına uğrayacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tesislerimizin ilgi görmesi bizi mutlu ediyor” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören ve ziyaretçi akınına uğrayan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın doğru bir yatırım olduğunu söyledi. Zolan, Denizli’ye alternatif turizm anlamında yeni bir soluk getiren Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası sadece Denizli’nin değil bölgenin cazibe merkezi olduğunu ve dört mevsim doğanın farklı tonlarını içeren güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bıraktığını söyledi.

Okulların yarıyıl tatili olması ile Bağbaşı Yaylası ve Denizli Teleferik’in daha da çok ilgi göreceğini belirten Başkan Zolan, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın kente kazandırdıkları en büyük projelerden bir tanesi olduğunu belirterek, tesisisin alternatif turizm anlamında Denizli’ye yeni bir soluk getirdiğini söyledi. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın sadece Denizli’nin değil bölgenin de cazibe merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Yazın sıcaktan bunalan kışın ise kar görmek isteyen vatandaşlarımız buraya akın ediyor.Vatandaşlarımız 1.400 metreye teleferikle Denizli manzarasını izleyerek çıkıyor. Sonrasında ücretsiz servislerimizle Bağbaşı Yaylası’na geliyor. Orada bambaşka bir ortam var. Yayla havasını içinize çekiyorsunuz ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesislerimizde güzel bir gün geçiriyorlar. Denizli merkezde kar yokken yaylada ziyaretçilerimiz karın keyfini çıkarıyor. Kış mevsiminin eşsiz manzarası, yağan kar ve temiz havasıyla büyük rağbet görüyor. Bu muhteşem güzelliğe tanık olmak isteyen vatandaşlarımızı Teleferik ve Bağbaşı Yaylamıza davet ediyorum” dedi.