Kahramanmaraşın teleferik hayali gerçek oluyor

Kahramanmaraşlıların büyük bir heyecanla beklediği ve yıllardır hayalini kurduğu teleferik projesinde önemli mesafe kaydedildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Şube Müdürlüğü Tarafından Yapılacak Olan Telefirik Projesi Hattının, Kale yanı otoparktan seyir terası arasında yapılacak olan projesi tamamlandı. Projenin hayata geçmesi için kolları sıvayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise projenin yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu.

Teleferik projesinin bir an önce gerçekleşmesi için çalışmaları hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, projenin yapılacağı, Kale ve Seyir Terası civarında beraberindeki heyetle birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Erkoç, teleferik yapım işinin projelendirme aşamasında son noktaya gelindiğini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin yıllardır hayalini kurduğu teleferik yapım işinin projelendirme aşamasında sona geldik. Teleferik projemizin tamamlanması şehrimizin turizminin, kalkınması ve gelişmesine çok büyük katkı sağlayacak diye konuştu.