Kar Voleybolu Üniversiteler Arası Erciyes Kupası Heycanı

Kar Voleybolu Üniversiteler Arası Erciyes Kupası Heycanı :Kar Voleybolu Üniversiteler Arası Erciyes Kupası 25-26 Mart tarihlerinde Erciyes Kayak Merkezi, Tekir Kapı’da gerçekleştirilecek.

Dünya standartlarındaki tesisleri ve pistleriyle “Evrensel Kış Sporları Merkezi” konumuna gelen Erciyes, spor etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Kış sporlarındaki dünya trendlerini Türkiye’ye getirerek ilklere imza atan Erciyes Kayak Merkezi, şimdi de Kar Voleybolu Üniversiteler Arası Erciyes Kupası’na hazırlanıyor.

Geçtiğimiz ay Türkiye’de ilk kez Erciyes’te gerçekleştirilen Kar Voleybolu Avrupa Kupası’na ev sahipliği yapan Kayseri Erciyes A.Ş. “Üniversite Senin Erciyes Senin” sloganıyla yola çıkarak ülkemizde ve şehrimizde salon sporlarına farklı bir boyut kazandırmak ve kitlelere yaymak maksadıyla son dönemlerin gözdesi olan “Kar Voleybolu’nu” ilk olarak üniversiteliler arasında düzenliyor.

Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından organize edilen turnuva, Kayseri Ulaşım A.Ş, Kaytur A.Ş, Kent Ekmek, Türk Hava Yolları, Vakıf Katılım, Radisson Blu Hotel Kayseri, Kilo Market ve Kemal Koçak Restoran destekleri ile 25-26 Mart tarihlerinde Erciyes Kayak Merkezi, Tekir Kapı’da gerçekleştirilecek.

Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi’nden sporcuların katılacağı turnuvada müsabakalar; Erkekler ve Kadınlar olmak üzere iki ayrı kategoride, ayrı ayrı çift eleme usulüne göre oynanacak.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara Kilo Market’ten hediye çeki, Kemal Koçak Restorandan akşam yemeği, Radisson Blu Hotel Kayseri’den konaklama gibi çeşitli ödüller verilecek.