Palandökende Safari Turu Başladı

Palandökende Safari Turu Başladı :Bu sezon gerçekleştirilen yeniliklerle potansiyelini iki kat daha artıran Ejder3200 Palandöken Dünya Kayak Merkezi, yaz mevsiminde yapılacak etkinlikler için de düğmeye bastı. Kış aylarında vatandaşların tıklım tıklım doldurduğu tesisler yaz aylarında da dağ safarileri ile canlanacak. Kilometrelerce uzunlukta güvenli bir Palandöken gezintisi için tüm alt yapının tamamlandığı atv turlarının yapılacağı alanda Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, gezi ve incelemede bulundu.

Kiremitci, yaz aylarında Palandöken ve Konaklı’nın aktif olacağını ifade ederek, şunları söyledi: “Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi’nde, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yeni uygulamayla atv ile safari turları düzenlenecek. Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne devredildikten sonra Ejder3200 markasıyla çıktığımız bu yolda çok başarılı ve verimli bir kış sezonu geçirdik. Rakamlarla ifade edecek olursak geçtiğimiz sezon satılan bilet sayısı 40 bin iken yaptığımız 60 günde 60 proje ve optimize bir şekilde yenilenen yüzüyle Palandöken bu sezon 100 bin bilet ve 600 bin geçişle mükemmel bir turizm verisi elde etti.

Belirlediğimiz yeni strateji ve yatırımlarla birlikte artık kayak merkezlerimiz sadece kışın değil yazın da tercih edilen cazibe merkezleri haline geldi. Bu minvalde halkımızın gönül rahatlığıyla aileleri ve misafirleriyle birlikte keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturuyoruz. Gondol liftimiz yaz boyunca açık olup misafirlerimize eşsiz doğa eşliğinde keyifli bir gezi imkânı sunacak. Bununla birlikte konumu ve mimarisi itibariyle şehre ilkleri yaşatan küre restoran da muhteşem şehir manzarası eşliğinde vakit geçirilebilecek bir mekân haline geldi. Adrenalin yaşamak isteyenler atv safari ve bölgenin en büyüğü olan go kart pisti ile Palandöken’de eğlenebilirler. Tüm halkımızı belediyemizin bu güzel hizmetlerinden faydalanmaları için Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi’mize davet ediyoruz.”