Snowboard Dünya Kupası’nın Ana Sponsoru İstikbal

Snowboard Dünya Kupası’nın Ana Sponsoru İstikbal :4 Mart 2017 tarihinde Erciyes’te ikinci kez düzenlenecek olan FIS Snowboard Dünya Kupası için Kayseri Erciyes A.Ş ve İstikbal arasında ana sponsorluk protokolü imzalandı…

Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen “Snowboard Dünya Kupası”, Kayseri Erciyes A.Ş.’nin ev sahipliğinde, 4 Mart 2017 tarihinde ikinci defa Erciyes Dağı’nda gerçekleşecek. 16 ülkeden toplam 158 profesyonel sporcunun katılacağı turnuva, global TV kanalları aracılığıyla dünyanın birçok ülkesindeki sporseverler tarafından naklen takip edilebilecek.

Organizasyona sayılı günler kala Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı ile Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, FIS Snowboard Dünya Kupası isim sponsorluğu protokolünü imzalamak üzere Erciyes Kayak Merkezi’nde müsabakanın yapılacağı Develi Kapı’da bir araya geldi.

Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı konuyla ilgili olarak: ”Bu yıl ikinci kez ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadığımız Snowboard Dünya Kupası’nın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyoruz. Aslında bu destek sadece sportif ve reklama dayalı bir destek olmayıp aynı zamanda hem Erciyes’in hem Kayseri’nin hem de Türkiye’nin yaklaşık 2 milyar insana canlı yayınla ulaşacak global çapta tanıtımına da yapılan bir destektir. Bunun için İstikbal milli boyutu da ağırlık kazanan manevi bir yaklaşımla bu sponsorluğa girmiştir. Kendilerine şehrimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İstikbal Worldcup Weekend etkinlik programı

  • 4 Mart 2017 Cumartesi- Erciyes Develi Kapı: Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından şehrimize verilen; Kayseri Erciyes A.Ş. ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası Presented by İstikbal ’in final etabı müsabakaları.
  • 4-5 Mart 2017 – Erciyes Develi Kapı: Sıcak Ev Konseptimizde misafirlere sıcak içecek ve çeşitli yiyecek ikramları. Çeşitli sosyal ve sportif aktiviteler.
  • 5 Mart 2017 Pazar – Erciyes Develi Kapı: Ziynet Salı konseri ve misafirlere sıcak içecek ve çeşitli yiyecek ikramları.