Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı kuş bakışı izleme fırsatı sunduğu Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri, Kurban Bayramı boyunca yaklaşık 20 bin kişiyi ağırladı. Bayram tatilinde Tünektepe’ye akın eden vatandaşlar Antalya’nın muhteşem manzarasının keyfini çıkardı.

Antalyalıların ayağını yerden kesen Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisi Kurban Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı. Yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Tünektepe, bayram tatili boyunca en yoğun günlerini yaşadı. Antalyalıların yanı sıra tatil için gelen vatandaşlar şehrin eşsiz manzarasını Tünektepe’den izledi. Tesis, Kurban Bayramı boyunca yaklaşık 20 bin kişiyi ağırladı. Vatandaşlar, Teleferik Kafe’nin muhteşem manzarası eşliğinde, zengin menüden yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşıladı. Tünektepe ziyaretçileri de teleferik deneyiminden oldukça memnun. Yıllardır Avrupa’da yaşadıktan sonra Antalya’ya yerleşen Gülşen Köşker, “Teleferik çok güzel oldu. Antalya’ya çok yakıştı. Şimdiye kadar Antalya’yı böyle ayaklarımızın altında izleyebildiğimiz bir yer yoktu. Zaten Antalya Türkiye’nin incisi. Yiyecek ve içecekler de çok ekonomik. Yurtdışından gelen misafirlerimi mutlaka Tünektepe’ye getiriyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

OLAĞANÜSTÜ BİR YER
Ankara’dan Antalya’yı ziyarete gelen Songül Nail ise, “Ailem burada her yıl Antalya’ya geliyorum. Tünektepe’ye ilk kez çıkıyorum. Olağanüstü bir yer. Teleferiği çok iyi düşünmüşler. Daha önce karayoluyla çıkılabiliyordu ama çok tercih edilmiyordu. Şimdi teleferikle kolaylıkla çıkabiliyoruz. Antalya’yı bir de tepeden görelim istedik” diye konuştu.

Tünektepe’ye ilk kez teleferikle çıkan 10 yaşındaki Adem Aksoy tecrübelerini şöyle anlattı; “İlk kez teleferikle Tünektepe’ye çıkıyorum. Çok heyecanlandım. Böyle bir şey beklemiyordum. Çok keyif aldım. Manzarası çok güzel. Daha önce Antalya’ya geldiğimizde böyle bir imkan yoktu.”

FİYATLAR ÇOK UYGUN
Şirin Şekerci ise, “Tünektepe çok güzel bir proje, ben çok beğendim, bence herkes görmeli. İlk kez geldiğim için önce biraz kortum ama çok keyifli bir deneyimdi. Antalya bir dünya şehri. Böyle projelerle şehirler daha da güzelleşiyor” ifadelerini kullandı.

Ankara yaşayan ve her yıl Antalya’ya geldiğini ifade eden Halil Özgür de; “Gerçekten muhteşem bir yer, ağzım açık kaldı. Belediyeye ait bir yer olması ve fiyatların da uygun olması çok hoşuma gitti. Herkesin faydalanabileceği bir yer” şeklinde memnuniyetini dile getirdi.