Uludağda kış şenliğinde halk günü

Uludağda kış şenliğinde halk günü :Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da 28-29 Ocak 2017 tarihlerinde kış şenliği düzenliyor.

Yenilenen teleferik projesi, otopark düzenlemeleri, suni kar pistleri gibi çalışmalarla Uludağ’ın yeniden bir cazibe merkezi haline gelmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu Uludağ’da kış şenliği düzenliyor. Türkiye’nin en ünlü kayak merkezlerinden olan Uludağ’da 28 – 29 Ocak’ta yapılacak şenlikte Zipline, Video Mapping Show, Snow Tubing (Şişme Kızak), Slope Style Yarışı (Snowboard ve Kayak Yarışları), Atlı Kızak Yarışı, Geleneksel Kızak Yarışı, Dağ Bisikleti Yarışı, Kayak – Snowboard Eğitimleri ve birbirinden farklı eğlenceli etkinlikler gün boyu tüm vatandaşların katılımı ile yapılacak.

Öğrenci bileti 30 liradan, normal biletler 40 liradan satılırken, 0-6 yaş çocuklar ise teleferikten ücretsiz yararlanacak. Şenlik biletinin içerisinde teleferik gidiş dönüş ulaşım hizmetinin yanısıra, sucuk ekmek ve içecek, salep ve sıcak çay olacak. Kış şenliğine katılacaklar için kafeterya sıcak mekan ve sosyal tesisler de ücretsiz hizmet verecek.Bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü şenliğe gitmek isteyenler teleferik ve diğer etkinlik biletlerini Bursa Kültür Aş’nin www.bursakultur.com adresinden temin edebilirler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, beyazın mevsiminde, Uludağ’ın zirvesinde en mutlu ve en güçlü çığlığı atmak isteyen herkesi Uludağ Kış Şenliğine bekliyor.