24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel İndirim ve Kampanyalar

24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel İndirim ve Kampanyalar ; Her yıl, 24 Kasım’da övgülerle anılan ancak sonrasında sorunları bir türlü çözülemeyen öğretmenlerin itibarını yeniden kazanabilmeleri için MEB, bir dizi program oluşturdu. Konser, tiyatro, sergi gibi etkinliklerin yanı sıra birçok kurum ve kuruluş da bugüne özel indirim ve kampanyalar düzenliyor.

Öğretmenlere yapılan kampanyalar ve indirimler şöyle

Türk Ekonomi Bankası (TEB): Öğretmenler yüzde 1,08’den başlayan faiz oranıyla 3 ay öteleme fırsatı sunan ihtiyaç kredisinden yararlanabilecekler. TEB Marifetli Hesap ile de öğretmenlerin birikimlerine, avantajlı faiz oranlarıyla diledikleri zaman para yatırıp çekme kolaylığı sunuluyor.

Pera Müzesi: 24 Kasım’a kadar öğretmenlerin ücretsiz ziyaret edebileceği müzede, sergiden konferansa farklı etkinlikler düzenleniyor.

TCDD Taşımacılık AŞ: 24-30 Kasım’da yüksek hızlı tren ile ana hat tren biletlerinde öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacak.

PTT: Yurtiçi varışlı APS kurye ve posta kargoları bugün, gün sonuna kadar yüzde 25 indirimli. Kampanya süresince öğretmenlere özel pul basımı da yapılacak.

Türk Telekom:24 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında 2 GB internet ve şebeke içi sınırsız konuşma hakkı hediye ediliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi: Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere kapılarını ücretsiz açıyor. 605 rakımlı Tünektepe’ye çıkan öğretmenler eşsiz Antalya manzarasını izleyebilecekler.

İzmir Akvaryum: Ege’nin ilk ve tek akvaryumu 24 Kasım’a kadar öğretmenlere ücretsiz. Akvaryumda sualtında deniz kızı gösterisi de yapılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi: ORBEL A.Ş. tarafından alınan kararla 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Teleferik Tesisi, Ters Ev ve Macera Park’ta %50 indirimli olacak.

THY:Türk Hava Yollarından Öğretmen Eş ve Çocuklarına % 20 İndirim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi:İBB Sosyal Tesisleri her yıl olduğu gibi bu yıl da Öğretmenler Günü dolayısıyla; geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimizi 23 ve 24 Kasım tarihlerinde, aileleri ile birlikte yüzde 20 indirimli olarak ağırlayacak.

Emekli öğretmenleri de kapsayan indirim uygulaması; Arnavutköy, Avcılar, Beykoz Koru, Beykoz Sahil, Çamlıca, Dragos, Fethipaşa, Florya, Gözdağı, Haliç, İstinye, Kasımpaşa, Küçükçekmece, Safa Tepesi, Sultanbeyli Gölet ve Cihangir Sosyal Tesisleri’nin restoran bölümlerinde geçerli olacak. Kurum kimlik kartı ibraz edilerek yararlanılacak olan indirim, 8 kişiye kadar yüzde 20, 8 kişiden fazlası içinse yüzde 10 olarak uygulanacak.

İBB İştiraki AĞAÇ AŞ de 23 -24 Kasım’da tüm Bahçe Market’lerde öğretmenlere özel yüzde 15 indirim uygulayacak. Öğretmenler Günü’ne özel mini bahçeler hazırlayan AĞAÇ AŞ’nin indirimi İstanbul genelindeki tüm Bahçe Market’lerde geçerli olacak.

İBB İştiraki KÜLTÜR AŞ ise 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında 20-27 Kasım tarihleri arasında internet üzerinden alışverişlerde büyük indirim uygulamaya başladı. Seçili kitaplarda yüzde 65’e, kırtasiye ve hediyelik ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim kampanyası büyük ilgi görüyor.

www.istanbulkitapcisi.com
www.hediyemistanbul.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*