Bağbaşı Yaylası Büyükşehir Belediye Meclisi’ni ağırladı

Bağbaşı Yaylası Büyükşehir Belediye Meclisi’ni ağırladı :Hizmete girdiği ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osmaz Zolan ve Büyükşehir Belediye Meclisi’ni ağırladı. Başkan Zolan ve meclis üyeleri beyaza bürünen yaylada kar topu oynayarak, muhteşem manzaranın keyfini yaşadı.

Hizmete girdiği ilk günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kar yağışı sonrası muhteşem manzarası ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Büyükşehir Belediye Meclisi’ni konuk etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte 1.400 metre rakıma teleferikle çıkan meclis üyeleri, Bağbaşı Yaylası’na düşen karın tadını çıkardı. Meclisin yoğun gündeminden fırsat bulan Büyükşehir Belediye Meclisi, bir yandan beyaz örtü ile kaplanmış yaylanın muhteşem manzarasını izlerken, diğer yandan kar topu oynayarak doğa ile iç içe olmanın keyfini yaşadı.

“Güzellikleri hayata geçirmeye devam edeceğiz”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, Denizli’nin kışın kar keyfini, yazın ise yaylanın serinliğini yaşaması, doğayla iç içe olması için bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Kar yağışının ardından Bağbaşı Yaylası’nın beyaz örtüyle kaplandığını ve güzel bir manzaranın ortaya çıktığını anlatan Başkan Zolan, “Biz de Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri ve Belediye Başkanlarımızla birlikte yaylaya çıkalım istedik. Böyle güzellikleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ben vatandaşlarımızı bu güzellikleri yaşamaya davet ediyorum. Burası ayrı bir seçenek oldu, Denizlimize farklı bir hava kattı. Denizlimiz için hayırlı olsun” dedi.