Başkan Adayı Çamaş’dan Alanlı – Kocadağ Teleferik Projesi

Başkan Adayı Çamaş’dan Alanlı – Kocadağ Teleferik Projesi :MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, Alanlı Mesire Alanı-Kocadağ Teleferik Projesi’nin Atakum’u çekim merkezi haline getireceğini söyledi.

Alanlı Mesire Alanı-Kocadağ Teleferik Projesi adını verdikleri projenin toplam hat uzunluğunun 9.5 km olduğunu söyleyen Necdet Çamaş, “Alanlı mesire yerinden başlayacak ve 2 istasyonu (Sarıtaş ve Çamlıyazı) olacak proje, Kocadağ TV İstasyonu eteklerinde 140 dönümlük vakıf arazisinde gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra seyir terasları, kafeterya ve restoranlarıyla Atakum sakinlerine ve 8 ay boyunca kalkmayan karıyla tüm bölgeye farklı bir turizm hizmeti verecek” dedi.

Atakum’un en iddialı projelerinden birisi olan Alanlı-Kocadağ Teleferik Projesi’nin çok özel bir ekiple hazırlandığını ve bu projenin Atakum turizmine önemli bir ivme kazandıracağını dile getiren Çamaş, “En başından hep şunu söyledik. ‘Atakum’a en büyük yatırım turizm alanında olacaktır’ diye. İşte bu projeler ilçemize kazandırıldığında Atakum’un 5 yılda dünya kenti olacağını halkımıza anlattık. Kimileri buna hayal dediler. Asla hayal değil. Buradan iddia ediyorum, Atakum bizim dönemimizde 5 yılda dünya kenti olacak” diye konuştu.