Elmadağ Kayak Merkezi Doldu Taştı

Elmadağ Kayak Merkezi Doldu Taştı :Ankara’ya 22 kilometre mesafedeki Elmadağ Kayak Merkezi, 3 yıldır yağmayan kara hasret kalan başkentlilerle hafta sonu dolup taştı.

Ankara’ya 22 kilometre mesafedeki Elmadağ Kayak Merkezi, 3 yıldır yağmayan kara hasret kalan başkentlilerle hafta sonu dolup taştı.

Bu yıl kayakçılarla kızakçılara ayrılan bölgelerde kara hasret kalan binlerce Ankaralı, hafta sonu kayak merkezi Elmadağ’a akın ettiler. Elmadağ’da stres atan vatandaşlardan bazıları karlar üzerinde kayarak karın tadını çıkartırken, bazıları ise kar üzerinde mangal keyfi yaşadılar. Profesyonel kayakçılar, bölgeye Yağan 40 santim kar kalınlığının kayak yapmak için yeterli olduğunu ifade ettiler.

Elmadağ kayak merkezinin bu yıl kızakçılarla kayakçıların rahat kayması için iki bölgeye ayrılarak, yaşanabilecek olası kazaların önüne geçmesinin plalandığı belirtildi. Ancak her kayak merkezinde kar ezme makinası olmasına rağmen Elmadağ’da bu işlemin yapılmıyor olmasının büyük bir eksiklik olduğu öne sürüldü. Kar ezme işlemi yapılması halinde Yağan karın merkezde uzun süre kalacağı ifade edildi.