Erciyes – Kapadokya Kültür Kayağı Turu

Erciyes – Kapadokya Kültür Kayağı Turu :Erciyes Kayak Merkezi’nden tarih, kültür, doğa ve kış sporlarını bir arada sunan “Erciyes – Kapadokya Kültür Kayağı Turu”…

Yılda 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya ile Erciyes Dağı “kültür kayağı” konseptiyle aynı turizm paketinde yer almaya başladı. Erciyes A.Ş. tarafından geliştirilen “Kültür kayağı” konseptiyle hazırlanan paket turlarla, turistler, hafta sonunu Kapadokya’nın benzersiz coğrafyasında geçirme imkanı bulurken, hafta içi ise 3 bin 917 metre yüksekliğe sahip Erciyes Dağı’nda kayak yapabiliyor.

Seyahatseverler, “Kültür Kayağı” konseptiyle önce Erciyes’te kayakçılar için en ideal kar çeşidi olan toz karın keyfini çıkartıp ardından Kapadokya’da; Avanos, Paşabağ, Göreme, Uç Hisar, Güvercinlik Vadisi, Üç Güzeller, ve Ürgüp’ü gezerek unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşıyor. UNESCO Dünya Kültür mirası listesinde bulunan Kapadokya’da tarihin kalıntılarına tanıklık ederken, balon keyfiyle bu eşsiz coğrafyayı gökyüzünden görebilme fırsatı buluyorlar. Dünya standartlarındaki pistleri ve teknik imkanlarıyla Erciyes Kayak Merkezi, seyahatseverlere ister snowboard, ister Alp disiplini kayak yapma imkanı sunuyor. Erciyes, dünyanın en elverişli snow-kite pistlerine sahip olmasıyla da tüm dünyadan ekstremcileri çekiyor. Kültür Kayağı, 99 TL’den başlayan fiyatlarla seyahat tutkunlarını bekliyor. Pakete dahil hizmetlerde Erciyes – Kapadokya ulaşım, profesyonel rehberlik hizmeti ve öğle yemeği de bulunuyor.

Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye’nin en yakın kayak merkezi konumuyla ve Kapadokya’ya olan yakınlığıyla, özellikle üniversite öğrencileri tarafından yoğun ilgi görüyor. İstanbul’a olan 1 saatlik uçuş mesafesi Erciyes Kayak Merkezi’ni yerli ve yabancı turistler açısından oldukça cazip kılıyor. Diğer yandan Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri Hava Limanı’na 25 dakika, Kayseri şehir merkezine 20 dakika ve Kapadokya’ya 45 dakika uzaklıkta bulunuyor.