Erciyes Snow-Tubing Projesi İmzalandı

Erciyes Snow-Tubing Projesi İmzalandı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Melikgazi Belediyesi ve ORAN Kalkınma Ajansı ortaklığında gerçekleştirilen Erciyes Snow-Tubing Projesinin imzaları atıldı.

Melikgazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen törene, Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa Palancıoğlu ve meclis üyeleri katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Turizm Master Planı’nın tanıtıldığı slayt gösterisinin ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kemalettin Tekinsoy, ORAN Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa gerçekleştirilen Erciyes Snow-Tubing Projesinin amaçları hakkında bilgi verdi. Tekinsoy, “projenin 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 239 milyon TL bütçe ayrıldı. Bu bütçenin %64’ünü ORAN, %36’sını ise Melikgazi Belediyesi karşılıyor.” dedi.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, Kayseri’nin turizm alanında hak ettiği yerde olmadığını belirterek, “Turizme katkı sağlayacak projelere destek olmak hepimizin görevi. ..Kayseri, 164 km.lik pisti ve dünyada tek olan kar yapısı ile Türkiye ve dünyada hak ettiği yere gelecek.” dedi.

ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa Palancıoğlu da bir açıklama yaparak, “Özellikle şişme kızak projesi ile çocuklarımız da kış turizmine dahil olacak. Bunun yanı sıra bağ turizmini geliştirmek için de projeler yapıyoruz.” Dedi.

Açıklamaların ardından Başkan Memduh Büyükkılıç ve Mustafa Palancıoğlu tarafından imzalar atıldı. Ayrıca Büyükkılıç, tüm İslam aleminin kandilini kutlamayı da ihmal etmedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*