Erdemli Gençler Elmadağda Kayak Keyfi Yaşadı

Erdemli Gençler Elmadağda Kayak Keyfi Yaşadı :Pursaklar Belediyesi Erdemli Gençlik Kulübü üyeleri, Elmadağ Kayak Merkezi’nde kış sporunun vazgeçilmezi olan kayağın keyfini çıkarttı.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde kurulan, gençlere milli ve manevi değerleri aşılayan Erdemli Gençlik Kulübü, iki yıldır önemli çalışmalara imza atıyor. Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi’nde hizmet alan gençlere hem teorik hem de pratik eğitim veriliyor. Yarıyıl tatili öncesi gençlere sürpriz yapan Pursaklar Belediyesi, 4. Geleneksel Elmadağ Kayak Gezisi kapsamında hem Erdemli Gençlik Kulübü üyelerini hem de Pursaklar İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü üyelerini Elmadağ Kayak Merkezi’nde üç gün boyunca kayak sporu ile buluşturdu. Pursaklar Belediyesi’nin otobüsleriyle kayak merkezine giden 120 kişi, Elmadağ’da kızaklarla kaymanın keyfini doyasıya yaşadı. Kar üstünde mangal yakıp, soba ile ısınan gençler, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in ikramlarıyla mangal yaktı.

Şubat tatiliyle yoğun bir program hazırlayan Erdemli Gençlik Kulübü, gezilere, kültürel ve sanatsal faaliyetlere bundan sonra da devam edecek.