Kayak Federasyonu Başkan adayı olan Özer Ayık’a tam destek

Kayak Federasyonu Başkan adayı olan Özer Ayık’a tam destek :Erzurum’un kayak kulüpleri, yeniden Kayak Federasyonu Başkanlığı’na aday olan Özer Ayık’a hem bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi hem de adaylık için destek imzası verdi…

Olağan Genel Kurul’da başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan Başkan Ayık’a Erzurum’daki kayak kulüpleri hem destek imzası hem de teşekkür plaketi verdi.

İki dönemdir Kayak Federasyonu’nun başında olan ve yaptığı hizmetlerle kayak camiasının beğenisini kazanan Özer Ayık’a hemşerilerinden büyük destek. Erzurum’da faaliyet gösteren İl Özel İdaresi Kayak Kulübü, Erzurum Kayak Kulübü, Yolspor Kayak Kulübü, Erzurum Gençlikspor Kulübü, Gökkuşağı Kayak Kulübü ile Öz Gençlik Spor Kulübü, bugün Kayak Federasyonu’nun Palandöken Kayak Merkezi’ndeki tesislerine giderek, Başkan Ayık’a destek imzalarını sundular. Ayık’ın üçüncü dönem için adaylığını imzalarıyla destekleyen kayak kulüplerinin yöneticileri, başarılı spor adamına bugüne kadar kayak sporuna yaptığı hizmetlerden ötürü de teşekkür plaketi sundu.

Genel Kurul delegelerinin verdiği desteğe teşekkür eden Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, “Gerçekten çok duyguluyum. İki dönemden bu yana federasyon başkanıyım. Kayak sporu için elimizden gelenin en iyisini yapmak için gece-gündüz demeden çalıştık. Bugün verilen bu plaket, hayatımın en anlamlı teşekkürüdür. Destek veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan toplam delegesi 220 olan Kayak Federasyonu’nda Başkan Ayık’ın yeniden aday olması için verilen destek imzalarının şimdiden 80’e ulaştığı öğrenildi.