Ladik Kayak Merkezinde kar kalınlığı 35 santim oldu

Ladik Kayak Merkezinde kar kalınlığı 35 santim oldu : Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan Akdağ Kayak Merkezinde kar kalınlığının 35 santim olduğu bildirildi. Ladik-Akdağ Kayak Merkezi kayak sporu yapan vatandaşların akınına uğradı.

Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan Akdağ Kayak Merkezinde kar kalınlığının 35 santim olduğu bildirildi. Ladik-Akdağ Kayak Merkezi kayak sporu yapan vatandaşların akınına uğradı.

Kar yağışının Samsun Ladik Kayak Merkezinde devam etmesi binlerce insanı kayak merkezinde topladı.

Kayak Federasyonu Samsun İl Temsilcisi ve Samsun Ladik Akdağ Kış Sporları Kulübü Başkanı Öğretim Görevlisi Doktor Erol Doğan yaptığı açıklamada, “Geçen yıllaragöre bu yıl kayak merkezimize iyi kar yağdı. Samsun ve çevre illerden çoksayıda insan kayak merkezine akın etti. Ancak bölge insanımızın kayak sporunayabancı olması nedeniyle, kayak merkezi daha çok kızak yapmaya gelenler ile sadecegörmek isteyenlerin tercihi olmuştur. Umarım insanlarımız bir an önce kayakyapmaya başlarlar. Kayak merkezine çok büyük yatırımlar yapılmıştır. En son olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesinin konaklama oteli detamamlanmıştır. Önümüzdeki yıl ise spor Bakanlığımızın oteli bitecektir” dedi.