ODTÜ Koleji Erciyeste Buluştu

ODTÜ Koleji Okul Aile Birliğinin düzenlemiş olduğu Erciyes buluşmasına büyük ilgi gösterildi.
Öğrencilerin öğretmenlerin ve velilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik Erciyes’te Kardan Adam Tesislerinde yapılan kahvaltı ile başlandı. Kahvaltının ardından kaymaya başlayan öğrenci ve veliler bu etkinlikten büyük keyif aldı.
Okul Aile Birliğinden Recep Çatinkaya, bu tarz etkinliklerin okul aile işbirliğini artırdığını, öğretmen ve velilerin kaynaşmasına olanak sağladığı bir etkinlik olduğunu dile getirdi. Çetinkaya, öğrencilerin de okul ortamının dışında öğretmenleriyle bir araya gelerek kayak yapmaları ve sohbet etmeleri öğrencilerin hafızalarında unutulmaz kareler olarak yer edeceğini düşündüğünü söyledi. Çetinkaya, bu tür etkinliklere ODTÜ Koleji’nin önem verdiğini vurguladı.
Öğrenciler , “Çok güzel bir gündü. Arkadaşlarla ve öğretmenlerle kaymak çok eğlenceliydi. Bizler için öğretmenlerimizle vakit geçirmek, moral ve motivasyon açısından çok önemlidir. Bu anlamda okulumuzun bu güzel etkinliğinde bizlere bu hazzı tattıran herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
Okul Müdürü Çetin Evren, Okul Aile Birliği ile ortaklaşa düzenlenen bu organizasyonun keyifli bir şekilde geçtiğini söyledi. Evren, “Okulumuzda okul- veli- öğrenci işbirliğine önem veriyoruz ve bu tür organizasyonlara devam edeceğiz. Hem velilerin hem de öğrencilerin okul dışında birlikte zaman geçirmelerini sağlayacak farklı etkinliklerde bir arada olacağız. Öğrencilerimiz karda kayma, kartopu oynama, kızak kayma, sucuk ekmek partisiyle eğlenceli zaman geçirdi”dedi.

Kaynak: iha

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*