Tahtalı Teleferik ile eşsiz doğa keyfi | Teleferik tahtalı dağı (Video)

Teleferik tahtalı dağı |Tahtalı Teleferik ile eşsiz doğakeyfi :Türkiye sahip olduğu turizm potansiyeline bir yenisini ekleyerek turizmini daha da zenginleştiren bir Imans kavuştu:Dünyanın en uzun ikinci, Avrupa`nın en uzun Teleferiği, Akdeniz’i ve 2’365 Metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı’ nın zirvesini birleştiriyor. Zirvesi karla kaplı bu heybetli dağ hızla büyüyen ve turizmin gözdesi olan Kemer, Antalya bölgesinde yer almaktadır. Antalya`ya iş veya turizm amaçlı gelen herkesin mutlaka görmesi gereken teknoloji ve mühendislik harikası Tahtalı Teleferik günlük ziyaretler icin ideal ve unutulmaz bir seçim olacaktır.

Kar, Tahtalı’ nın zirvesini adeta bir şapka gibi Aralık ayından başlayarak , Nisan’in sonuna kadar kaplamakta ve muhteşem bir görünüm yaratmaktadır. Bölge iklim olarak yıl boyu ılıman ve sıcak havası, kristal berraklığında mavi denizi,etrafını çevreleyen antik kentleri ve aynı zamanda 2000 m üzerinde ideal dağ havası ile neredeyse tüm yıl boyu turizme elverişli konumdadır.

Dünyanın en güzel Milli parklarından birinde yer alan,güven ve emniyetin herşeyin üzerinde olduğu, Tahtalı Teleferik ile vahşi orman ve benzersiz sedir ağaçlarinin, yer yer bulutların üzerinde, yalçın yamaçları, vadileri ve vahşi hayvanları izleyerek zirveye yapılacak ziyaret ,misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaktadır.Ayrıca web sitesinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Kaynak : www.carettacaretta.com.tr